SYNERGETISCH LICHT

Over de maker(s)
Chagall is een muzikant technologe, vernieuwer, entrepreneur, componist, producer en performer. Ze produceert muziek en maakt haar eigen technologie om die muziek te performen.

Over het experiment
In februari ging haar show ADVAITA in De Melkweg in première. Een popmuziek performance waarbij synergie tussen muziek, beeldende kunst, choreografie en technologie wordt gecreëerd. Voor deze show ontwikkelde ze een systeem om muziek en beelden real time aan te sturen met haar lichaamsbewegingen. Een show bedoeld voor in theaters en popzalen, maar nu dat er voorlopig niet in zit is ze op zoek naar vormen om de show in de open lucht te laten plaatsvinden flexibeler op te stellen valt.
Samen met lichtontwerper Stefan Prokop gaat Chagall op zoek naar een licht/LED installatie die real time kan worden aangestuurd door haar bewegingen en muziek. De show zal zo worden geabstraheerd van visuals naar licht. Door het licht op zo’n manier te programmeren zal het de muziek puur versterken en zal de focus verlegd worden op de performer. Zo ontstaat er een intimeren, nog steeds diep tech setting, gecreëerd worden.